Силвена Търпанова – Адвокат – Правна помощ в областа на българското законодателство гр. Казанлък

69457

Ако търсите адвокат или искате да научите нещо повече за Вашите права, Вие сте попаднали на правилното място! Тук се пише на разбираем език за нещата от живота, които законодателят е подчинил на своята воля като е създал за това правни норми. С други думи, искам да дам знания за правата, задълженията и отговорностите на гражданите и техните организации както и да обясня юридическите правила, които трябва да направят обществените отношения по-справедливи.

Като адвокат съветвам и защитавам клиенти в областта на гражданското, търговското, наказателното и административното право. Аз не се ограничавам само в съдебна дейност, т.е във водене на процеси. По- важната ми цел е да посоча на моите клиенти конфликтите още при тяхното зараждане и заедно да постигнем справедливото им разрешаване. Едно правилно оформяне на договора може да реши много проблеми и да избегне бъдещи съдебни спорове. Задачата ми е да посоча решението и да Ви подпомогна да го осъществите.
И все пак, ако нещата стигнат до намесата на съд, в мое лице имате компетентен, добросъвестен, борбен, лоялен и дискретен защитник. И дори когато страстите се разгорещят и страните спорят непримиримо, винаги може да се намери взаимно изгодно споразумение. Моето убеждение е, че най-добрият финал на едно търговско дело е спогодбата и затова в съдебния процес трябва да се използват всички възможности за нейното постигане. За адвоката е по-лесно в съдебната зала да заеме крайна нападателна позиция, отколкото да подпомогне страните да направят взаимни отстъпки за да уредят доброволно отношенията си. Аз работя за това , моите клиенти не само да получат или платят дълговете си, но и да не се озоват пред завинаги затворената врата на потенциалния си партньор или клиент.

Правна помощ в областа на :
– Гражданското право
– семейни въпроси
– наследство
– недвижими имоти
– упълномощаване и преупълномощаване
-Административно право и съдействие пред общински и държавни органи
-Наказателно право
-Процесуално представителство пред съд
-Изготвяне на:
-предоговорни споразумения
-предварителни договори
-договори
-анекси към договори
-становища по съществуващи договори
-Абонаментно обслужване на фирми
-Учредяване и регистрация на дружества и ЕТ

КОНТАКТИ
Силвена Търпанова – Адвокат – Правна помощ в областа на българското законодателство гр. Казанлък
Адрес: гр. Казанлък, пл. Севтополис 10
Тел.: 0889513919
Е-mail: tarpanowa@abv.bg