Юрий Димитров Митев – Адвокат гр. Добрич

find-good-lawyer
Адвокат Юрий Митев завършва специалност „Право“ в Софийски университет през 1992г. и е член на Адвокатска колегия – гр. Добрич от 1993г насам. През 2011г. става член и на Мадридската адвокатска колегия, Кралство Испания.
С над 25-годишна практика, адвокат Митев осъществява процесуално представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица пред всички по ранг съдилища в страната, сред които: Народно събрание на Република България, чуждестранни генерални консулства, банки, търговски дружества и лица от Русия, Украйна, Беларус, САЩ, Молдова, Гърция, Испания, Франция, Германия, Австрия, Канада и др. Адвокат Митев и екипът му имат богат професионален опит в представителството на свои клиенти пред Европейския съд за защита правата на човека в Страсбург, Съда на Европейския Съюз в Люксембург, в това число и пред чуждестранни съдилища и държавни институции (Испания, Франция и Австрия).
Кантората на адвокат Митев предоставя правни услуги и консултации на български, английски, руски, испански и немски език в гр. Добрич, гр. Варна и гр. София в следните области:
– Търговско право
– Корпоративно право
– Вещно право
– Семейно и наследствено право
– Договорно право
– Трудово право
– Административно право
– Банково и финансово право
– Наказателно право
– Процесуално представителство
– Представителство пред арбитраж
– Европейско право
– Международна защита правата на човека
– Спортно право
– Интелектуална собственост
– Защита на личните данни
 
Благодарение на индивидуалния подход към всеки клиент, натрупаният опит и професионализма при осъществяваните от екипа на кантората правни услуги, Адвокатска кантора „Юрий Митев”  е надежден, дискретен и лоялен съюзник за своите български и чуждестранни клиенти при реализацията на техните цели и очаквания.   
Води дела и представлява клиенти в съдилищата на територията на страната и чужбина, без ограничение по местонахождение и ранг на съда.
КОНТАКТИ
Юрий Димитров Митев – Адвокат гр. Добрич
Адрес: гр. Добрич, ул. Независимост 14, ет. 5, офис 504
Тел.: (058) 603457, +359 899 83 65 81
Е-mail: mit_prudence@abv.bg